Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tribute Everly Brothers

28 januari 2021: 20:30 - 21:45

€ 16,50
Tribute Everly Brothers afgelast

Two Wieners Play The Everly Brothers

Rock & Roll-band The Wieners toert voor het derde seizoen op rij door Nederland met de theatershow ‘The Wieners Play The Everly Brothers’. Vandaag brengen ze een speciaal eerbetoon aan de Everly’s, in een kleine ‘unplugged’ duo-bezetting. Bij geen ander duo smolten de stemmen zo mooi samen als bij Don en Phil Everly.

Vanaf1957 scoorden ze talloze hits, zoals Bye Bye Love, Wake Up Little Susie, Bird Dog, All I Have To Do Is Dream en Til I Kissed You.

The Wieners is een ‘vintage’ Rock & Roll-band die sinds 2005 aan de weg timmert met optredens door heel Europa, met muziek van alle jaren ’50 helden. Hun bijzondere liefde voor het werk van The Everly Brothers, leidde tot het uitbrengen van een Everly-cd, een dvd en vele tribute-concerten, tot in Engeland aan toe. Na een live-optreden bij Veronica Inside, vertelde muziekkenner Johan Derksen dat hij nog nooit een duo had gehoord, dat de stemmen van The Everly Brothers zó goed benadert als The Wieners.

Alsof Don en Phil voor je staan.

Deze avond worden er twee shows gegeven. Deze voorstelling begint om 20.30 u. Tickets voor deze voorstelling kun je reserveren via:

 

Reserveer hier je tickets voor de voorstelling van 20.30 u Meer info & video's

 

 

 

Gegevens

Datum:
28 januari 2021
Tijd:
20:30 - 21:45
Kosten:
€ 16,50
Evenement Categorie: