Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD Swing Jazz Night met BBC-jazz en Mrs.Ippi

26 november 2021: 20:30 - 22:00

Gratis

Dit event is geannuleerd. We zoeken een nieuwe datum in het voorjaar.

BBC-jazz blijft je verrassen!

BBC-jazz begon in 1991 en is uitgegroeid tot een jazzorkest wat gevarieerde en swingende sounds speelt onder de bezielende leiding van dirigent Pierre Heesakkers.

BBC-jazz is in de afgelopen jaren niet alleen veranderd van samenstelling, ook de muziekkeuze is veranderd. BBC-jazz verzorgt graag een gevarieerd programma met tal van populaire en goed in het gehoor liggende Standards. Nummers met sterke afwisseling in stijl en dynamiek, van medium swing naar Fast Rock tot Funky en eigentijdse jazz. Van Glenn Miller tot Cole Porter via Duke Ellington naar Carlos Santana.  Zuid-Amerikaanse swingnummers worden afgewisseld met lekker in het gehoor liggende easy-listening en bluesnummers. BBC-jazz blijft je verrassen!

 

De fijne muziek van Mrs. Ippi. Met een ervaren combo en een eigen driestemmige twist brengen ze een gevarieerd muzikaal repertoire.

Mrs. Ippi is een band in die een mix van bekende en minder bekende nummers ten gehore brengt. De band is maar liefst drie zangeressen rijk ; Janneke van der Heijden, Agnes van de Laar en Wendy de Beer. Al ruim 15 jaar zingen zij met veel plezier samen. Elke zangeres heeft een eigen geluid en in ieder nummer speelt de meerstemmige samenzang een hoofdrol.

Zij worden muzikaal begeleidt door een ervaren combo met Erwin van der Heijden op gitaar, Bas van Nistelrooij op toetsen, Jean Paul Verhofstad op contrabas en Johan van den Eijnden op slagwerk. De dames en heren van Mrs. Ippi voegen zang en muziek prettig samen en zo ontstaan unieke versies van nummers zoals All about the base, The chain, Beggin, Hold back the river, Age en True colors. Kom luisteren naar Mrs. Ippi en laat je verrassen!

Het concert begint om 20.30 uur en is gratis te bezoeken!

 

Gegevens

Datum:
26 november 2021
Tijd:
20:30 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie: