Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

*Geannuleerd* Sensi therapie brengt je in balans

19 september 2023: 19:30 - 21:30

€7,50
Zensas - Sensi workshop

Sensi therapie is een hele krachtige manier om je in balans te brengen op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Iedereen is wel eens uit balans om allerlei verschillende redenen, denk bijvoorbeeld aan slecht slapen, veel piekeren, niks uit handen krijgen, moeilijk een keus kunnen maken, stress (thuis of op het werk), burn-out verschijnselen, onzekerheid of gewoon niet jezelf zijn. Wanneer je uit balans bent, kan het je helpen om die balans weer terug te krijgen. Kinderen kunnen ook wel eens uit balans zijn. Dat geldt dus voor iedereen, ongeacht je leeftijd. Kortom Sensi is goed voor alle leeftijden. Het doel van Sensi therapie is om iemand in zijn totaliteit te behandelen.

Alle behandelingen verlopen weer anders, omdat jij centraal staat en niet altijd hetzelfde nodig hebt. Problemen die al opgelost zijn hoeven dus niet nog een keer behandeld te worden. Vaak heb je aan een paar behandelingen al genoeg om weer lekker in balans te komen. Kom ervaren wat Sensi therapie met je doet.

Deze workshop wordt gegeven door Saskia Hermens,  Sensi therapeut en ontspannings- / hoofdpijnmasseur bij ZenSas Geldrop.

De toegang voor de workshop is  €7,50 en dat is inclusief koffie, thee en koekjes. Wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar info@zensas-geldrop.nl.
Ben er op tijd bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Gegevens

Datum:
19 september 2023
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie: