Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Savannah & Dick van Altena – Back to the Country part 14

22 maart 2025: 19:30 - 23:30

In show nummer 14 trakteren de band Savannah en Dick van Altena u weer op een reeks prachtige ‘nieuwe’ oude titels uit de rijke muziekhistorie. Populaire songs worden her en der afgewisseld met een onbekend juweeltje. Tevens schuwt men niet om op gepaste momenten de countrygrenzen lichtelijk te overschrijden met aanverwante muzieksoorten uit de sixties. Een editie die wederom vanaf de eerste tonen van Neil Youngs ‘Back to the country’ tot de laatste klanken van het traditionele slotnummer ‘Country roads’ boeit.

Solist Dick van Altena en de band Savannah wisselen opnieuw bekende songs af met vergeten en soms onbekende juweeltjes. Tevens maakt men, evenals vorig seizoen, af en toe een uitstapje naar de sixties met titels die, uiteraard overgoten met een country sausje, het nostalgiegevoel alleen maar completer maken.

Savannah staat al decennialang aan de Europese countrytop en werkte met grootheden als Bobby Bare en Freddy Fender. Dick van Altena was voorman van de fameuze band Major Dundee en bevoorraadde als songwriter menig Nederlandse top-act.

Na de reguliere show verhuist het gezelschap naar de foyer van het theater voor de traditionele en inmiddels vermaarde after-party.

Ticketkosten zijn 22,50 dit is incl. een drankje.

 

Kaarten kun je via onderstaande button bestellen.

Bestel hier je tickets

Gegevens

Datum:
22 maart 2025
Tijd:
19:30 - 23:30

Locatie

Weeffabriek