Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rob Scheepers ‘GULZIG’ (Try out)

29 september 2020: 19:00 - 20:10

€ 18,50
Rob Scheepers Gulzig 30-09-20 Uitverkocht

Deze voorstelling is uitverkocht, maar op 30 SEPTEMBER TWEE EXTRA VOORSTELLINGEN!!!

Na zijn cabaretdebuut in 2014 gebeurde er veel. Tournees verkochten uit, radio- en televisieoptredens volgden en zijn eerste landelijke tournee sloot hij af in een vol DeLaMar theater in Amsterdam. Na zijn traditionele Nieuwjaarsconference onder de rivieren is het nu tijd voor zijn derde landelijke show.

Geen hoofdzonde is Rob vreemd.

Rob is gulzig. Want waarom tevreden zijn? Hij wil meer likes, meer quality time, meer optredens, meer borrelnootje, meer schermtijd, meer borsthaar, meer bezoekers en meer geld. Gewoon meer, meer, meer……..van alles! Waarom? Om indruk te maken. Op iedereen die hij kent. En niet kent. Maar wie wil dat nou niet?

Rob doet er in ieder geval vrolijk aan mee en vindt het heerlijk. Dus kun je nog meer grappen verwachten. En meer verhalen. En meer lachen. Meer van alles!

“De timing van Rob Scheepers – niet onbelangrijk bij cabaret – is perfect” en “vakkundig en snedig” (Eindhovens Dagblad)

Vanwege Corona maatregelen worden er op deze avond twee voorstellen gegeven.

Deze voorstelling begint om 19.00u. Tickets voor deze voorstelling kun je reserveren via:

Bij de zitplaatsen staan kleine tafeltjes waarop je je drank kunt zetten en eventueel de speciaal voor deze avond gemaakte Hofdeal: een Gulzige borrelplank voor 2 personen! Kosten van deze rijk gevulde plank: € 9,50. Wil je hier gebruik van maken? Dan moet je deze tegelijk met je tickets vooraf reserveren en afrekenen.

Gegevens

Datum:
29 september 2020
Tijd:
19:00 - 20:10
Kosten:
€ 18,50
Evenement Categorieën:
, , ,
Site:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/Gulzig3

Organisator

Centrum Hofdael