Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ONADA organiseert: N.A.H. Seminar

12 december 2019: 18:30 - 21:30

€25

Op 12 december van 18:30 tot 21:30 uur spreken vier specialisten vanuit de neuropsychologie, fysiotherapie, optometrie & ergotherapie over (N.A.H.) niet aangeboren hersenletsel. Op deze mooie in kerstsferen gehulde decemberavond willen we niet alleen kennis van topniveau delen en gelijkgestemden samenbrengen, maar de kennis ook toegankelijk maken voor ieder die meer van N.A.H. wil weten. Een entreebewijs kost € 25,-. Studenten krijgen op vertoon van hun studentenpas 20% korting. Kaartjes zijn te koop via de website van Onada. Zien we jou ook?
Kaarten Student: -20%

Vier sprekers uit verschillende disciplines

Deze avond zijn er 4 sprekers uit verschillende disciplines met 1 missie, kennis delen over hersenletsel, wat mogelijkheden zijn voor herstel en hoe zij dat aanpakken. Krijg nu eenmalig een ‘kijkje in de keuken’ hoe professionals te werk gaan bij niet aangeboren hersenletsel. De sprekers:
– Dr. Erik Matser // Klinisch neuropsycholoog
– Luc Uijen // Optometrist
– Maarten van Berlo // Fysiotherapeut
– Ilse van Deursen // Ergotherapeut

Programma

18:30 uur: inloop
19:00 uur: start sprekers
19:45 uur: pauze
20:00 uur: start sprekers
20:45 uur: afronding
21:30/22:00 uur: mogelijkheid tot napraten.

Over de sprekers

Dr. Erik Matser

– Dr. Erik Matser // Klinisch neuropsycholoog
Erik Matser is een Nederlandse klinisch neuropsycholoog, universitair docent, wetenschappelijk publicist en sportpsycholoog. Hij is vooral bekend om zijn hersenonderzoek en mentale begeleiding van topsporters, artiesten en zakenmensen.
(Hij heeft o.a. gewerkt voor: FIFA, Chelsea, Swansea, De Erasmus Universiteit. Bekend van o.a. De Wereld Draait Door, Pauw & Witteman, TEDXBrainport).

Luc Uijen

– Luc Uijen // Optometrist
Luc Uijen is optometrist, gespecialiseerd in de visuele functie in verband met de prestaties. Specialiteiten: neuro optometric therapie en sport vision. Het verbeteren van visuele informatie verwerking en visuele vaardigheden voor leren/lezen van gehandicapte kinderen en (top -) sporters.

Maarten van Berlo

– Maarten van Berlo // Fysiotherapeut
Maarten van Berlo is een fysieke en cognitieve trainer en werkt ook als sportfysiotherapeut. (Master’s degree in Sport Fysiotherapie). Hij zorgt ervoor dat je de juiste oefeningen krijgt om de concentratie, de snelheid van informatieverwerking en de opslag van deze gegevens te verbeteren. Daarnaast heeft hij veel ervaring met het ‘return to play’ programma voor (top) sporters wanneer ze te maken hebben gehad met hersenletsel of overtraining.

Ilse van Deursen

– Ilse van Deursen // Ergotherapeut
Ilse van Deursen is ergotherapeut bij GRIP Ergotherapie. Haar specialismen zijn: lig- en zithouding, NAH (waaronder CVA en MS) en SI (prikkelverwerking). GRIP behandelt, adviseert en ondersteunt personen in alle leeftijdscategorieën die in hun dagelijks functioneren beperkt worden.

Gegevens

Datum:
12 december 2019
Tijd:
18:30 - 21:30
Kosten:
€25
Evenement Categorie: