Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muziekhuis Hofdael presenteert Muziekcafé met: Katy Too

20 oktober 2019: 14:30 - 17:00

€6,
Katy Too

Leen De Haes, de zangeres van Katy Too, is al lang geen groentje meer in de Vlaamse muziekwereld. Met Bint stond ze in de finale van Humo’s Rock Rally en alsof dat alleen al nog niet genoeg is als adelbrief, leverde ze met ‘Quest For Honey’ (2012) een puik debuut af. Vier jaar later brengt ze ‘Nine Lives’ uit, geruggensteund door Wigbert Van Lierde als producer. Samen vormden ze een goede tandem want het album krijgt mooie recensies van o.a. Rootstime, daMusic, Rootsville, Altcountryforum.nl,… . De titelsong ‘Nine lives’ wordt in 2017 meer dan veertien weken gedraaid op nationale Radio 1 en diverse radio’s namen songs uit het album op in hun playlist.
Recensies
“Leen De Haes, de dame achter de bij Johnny Cash geleende schuilnaam, heeft een stem met een uitzonderlijke zeggingskracht. Ze is niet gruizig als die van Lucinda Williams, noch hees als die van Gillian Welch. Nee, ze is eerder kristalhelder als die van de allergrootste, genaamd Emmylou Harris.” 
(Dani Heyvaert, Rootstime.be)
  “… Katy Too zingt de ene keer ontspannen en verleidelijk, en de andere keer stevig met een rauw randje. Maar steeds volstrekt geloofwaardig. Flarden rock, americana, country en singer-songwriter passeren mijn oren. Ze zijn gespitst…”(Newfolksounds.nl, 13/01/2017)
…”Nine Lives, een americana getint album waar hoorbaar hard en met veel hart aan gewerkt is. Katy heeft samen met muzikant/producer Wigbert Van Lierde namelijk flink wat aandacht besteed aan de arrangementen terwijl ze er tegelijkertijd voor gewaakt hebben dat de nummers er niet in verdrinken…”(Martin Overheul, Altcountryforum.nl)

Voorprogramma

Nandy is als zangeres begonnen bij een popkoor en wilde al heel lang serieuzer met muziek bezig zijn. Uiteindelijk is zij terecht gekomen bij de Binnen-/Buitenband waar zij met veel plezier zingt en sinds kort ook ukelele speelt.
In het voorprogramma zingt Nandy samen met Peter, de gitarist van de band. Zij verzorgen een intiem, akoestisch optreden voor u.

 

 

 

Kaarten

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf een half uur voor aanvang, bij de entree van de foyer in Centrum Hofdael en kunnen tegen contante betaling van € 6,- per stuk daar worden afgehaald.

Reserveringen

Reserveren kan via muziekhuishofdael@gmail.com onder vermelding van de naam van de artiest, de datum en het aantal kaarten dat je wilt reserveren.

 

Gegevens

Datum:
20 oktober 2019
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
€6,
Site:
www.hofdael.nl

Organisator

Muziekhuis Hofdael
E-mail:
muziekhuishofdael@gmail.com