Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muziekhuis Hofdael presenteert Muziekcafé met Hein Augustijn

17 november 2019: 14:30 - 17:00

€6,

Hein Augustijn is een Brabantse zanger-liedjesschrijver. Hij zingt in dialect, maar de muziek is verre van streekgebonden. Zijn nieuwste album ‘BraboMundo’ is een aanstekelijke mix van pop, folk en wereldmuziek. Gebracht met humor en een scherpe blik.

BIOGRAFIE

Hein Augustijn (1973) groeide op in de Brabantse Kempen. Tussen bossen, hei en boerenland. Al op vroege leeftijd kreeg hij een gitaar in de hand gedrukt en die heeft hij sindsdien niet meer losgelaten.

Na de middelbare school in Tilburg begon Hein aan een muzikale zwerftocht. Hij studeerde in Utrecht, zag de wereld en speelde muziek uit alle windstreken: Europese folk, Zuid-Afrikaanse jazz & jive, Latijns-Amerikaanse muziek, ska & rocksteady en country & americana.

Met zijn nieuwe album BraboMundo komt Hein weer thuis. Zijn muzikale omzwervingen zijn hoorbaar in de liedjes, maar het is ontegenzeggelijk muziek van eigen bodem. Een aanstekelijke, zomerse mix, gebracht met humor en een kritische blik. Gewoon in het Brabants.

Hein Augustijn is bekend van bands The Backbeat Collective, The Happy Notes Society en het Tilburgse Vandiekomsa (HKM-records). Hij bracht onder eigen naam eerder de cd’s Terug naar Tilburg (2012) en Niets voor mij (2016) uit.

Voor meer informatie over Hein Augustijn en zijn groep: klik hier

Kaarten

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf een half uur voor aanvang, bij de entree van de foyer in Centrum Hofdael en kunnen tegen contante betaling van € 6,- per stuk daar worden afgehaald.

Reserveringen

Reserveren kan via muziekhuishofdael@gmail.com onder vermelding van de naam van de artiest, de datum en het aantal kaarten dat je wilt reserveren.

Gegevens

Datum:
17 november 2019
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
€6,

Organisator

Muziekhuis Hofdael

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps