Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muziekhuis Hofdael presenteert Muziek op de Bleek met The Busquitos

20 augustus: 14:30

Deze 4 uitzonderlijke muzikanten nemen u mee op een vrolijke reis langs diverse muzikale genres. Swing, Calypso, Samba, Rock&Roll, Klassiek en alles daar tussen- en omheen.
Ze mengen zich in het publiek, regelen spontane line-dances, limbo wedstrijden en spelen serenades.
Het is moeilijk stil te blijven zitten bij al dit aanstekelijk enthousiasme.
Een verrassende mix van humor en de geweldige muziek van o.a. Django Reinhardt, Irving Berlin, Broadway Musicals, TV-tunes en hun eigen catchy songs met hilarische teksten.
The Busquitos zijn muzikaal vermaak voor alle leeftijden!

The Busquitos bezetting

Jelle Van Tongeren (winnaar van de “Golden Satchmo!” , Hot Club De Frank )- viool en Thomas Streutgers (Winnaar Big Boss Jazz Award!, Big Jay McNeely, JZZZZZP, Rude Rich & The Highnotes, The Soulsnatchers) – saxofoon. Twee geweldige instrumentalisten die ondanks hun jonge leeftijd al op podia en festivals in heel Europa en daarbuiten speelden. Om dit swingende kwartet compleet te maken werd gitarist Michael Seraus en contrabassist/zanger Ronald de Jong (genomineerd voor beste blues-bassist van NL, o.a. Big JayMcNeely, Arthur Ebeling, Shane Mac Gowan) gevraagd de gelederen te komen versterken.

Muziek op de Bleek

Muziek op de Bleek is een muziekevenement dat zich afspeelt op het plein voor het gebouw van de Weeffabriek, Cultuurplein de Bleek.

Handig om te weten
  • Muziek op de Bleek is gratis toegankelijk.
    Maar zo’n optreden kost natuurlijk wel geld. We betalen de band en voor de techniek; geluid en licht. Wij krijgen subsidie, maar deze subsidie is niet toereikend om de totale kosten te dekken. We gaan rond met de hoge hoed waarin je je financiële waardering voor het evenement kunt laten blijken. Digitaal betalen is mogelijk.
  • De band staat op het podium op het terras en het publiek kan vanaf het terras van de Weeffabriek van de muziek genieten of je kunt, met je eigen stoeltje, een plekje zoeken op het Cultuurplein.
  • Bij slecht weer kunnen we uitwijken naar de Grote Spoel binnen.

We hopen op een mooie muziekmiddag.

Dit evenement wordt georganiseerd door:

Logo Muziekhuis Hofdael

Contact: ​muziekhuishofdael@gmail.com / 06-18240792
Bekijk hier onze verdere programmering
Facebook Instagram en YouTube

Gegevens

Datum:
20 augustus
Tijd:
14:30
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Cultuurplein de Bleek
De Bleek
Geldrop, Nederland
+ Google Maps