Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muziek: Vincent Corjanus – poëziepop (Voorprogramma: Arjen Bloem)

11 september 2022: 14:00 - 17:00

GRATIS

Vincent Corjanus draait al 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Soms groots, rockend en meeslepend en vaak ook klein en kwetsbaar. De afgelopen jaren schreef Corjanus meer dan 800 gedichten en 80 liedjes. De gedichten van Corjanus waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3fm en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. De poëziepop-liedjes van Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart. Op 31 oktober verscheen de cd ‘Drama & Avontuur’. Deze cd zal ook centraal staan tijdens deze tour.

Tijdens deze jubileumvoorstelling blikt de jonge kunstenaar terug op de hoogtepunten. Oude liedjes krijgen een nieuw jasje, vergeten gedichten mogen weer even schitteren. ‘We zijn er nog en wij blijven’ en ‘Nog Lang Niet Dood’; vier het leven, tijdens het nieuwe programma van Vincent Corjanus. Gitarist (en broer) Richard Corjanus zal deze tour meegaan als versterkende gitarist en vocalist.

Foto door Manja Knoop.

Voorprogramma:

Arjen Bloem (1997) komt uit Leeuwarden, maar zijn wortels liggen op Terschelling. Naast zijn studie geschiedenis in Groningen houdt hij zich bezig met (pop)cultuur, literatuur en journalistiek. In Weerkaatsing van de Werkelijkheid schetst een (filosofische) reflectie op het alledaagse en hoe wij ons verhouden tot de natuur, medemens en onszelf.Stap in dit poëtische woordenspel van lange en korte gedichten. Waarin met rake pen wordt geschreven over het hebben en verliezen van liefde, verwondering van waarneming, schrijnende vergankelijkheid van de dingen die we voor lief nemen en melancholie in het eenvoudige van op de bus wachten.

Toegang is gratis.

Gegevens

Datum:
11 september 2022
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
GRATIS
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,