Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muziek: Quirky

18 november 2022: 20:00 - 23:30

€7,50

Op vrijdag 18 november speelt coverband QUIRKY weer in de Grote Spoel (grote zaal) in de Weeffabriek in Geldrop. De band is in 2016 opgericht door Jo Bindels op zang, Mathijs Driessen op basgitaar John ter Meer op drums. Inmiddels is de band na verschillende wisselingen versterkt met Aydin Kokluk op gitaar, Daniël Migchels op gitaar. Helemaal nieuw in de band zijn de twee backingzangeressen Petra Stam en Ellen Bogers.

Quirky richt zich op allerhande covers uit een breed spectrum. Rock, blues en soul zijn daarbij de belangrijkste ingrediënten. De band speelt bewerkte soulnummers van Wilson Pickett, Seal en Otis Redding. Daarnaast staan er nummers van Dire Straits, The Cure, Fleetwood Mac, Queen, The Beatles, The Rolling Stones, Neil Young, Black Sabbath, Pink Floyd, ZZ Top, Gary Moore, The Kinks, Elvis en Rammstein op het repertoire. Ook staan er liedjes van Nederlandse bodem zoals nummers van The Scene, Golden Earring, Ramses Schaffy, Herman Brood  en andere covers op de setlist

QUIRKY heeft verschillende malen opgetreden in o.a. Weeffabriek (voorheen Hofdael) en Heerenhuys 23 in Geldrop, De Baron in Valkenswaard, Café Wilhelmina in Eindhoven en op andere plekken in Eindhoven en omgeving.

Aanvang van het concert is 20:00 uur. Toegang is 7,50 euro.

Hier kan je je ticket bestellen:

Bestel hier je tickets

Gegevens

Datum:
18 november 2022
Tijd:
20:00 - 23:30
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags: