Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muziek: Hillbilly Hayride

18 februari 2022: 20:00 - 22:00

€5,00

Let op! Het optreden start toch weer om 20.00 uur zoals vermeld in het pogrammaboekje ivm de gewijzigde openingstijden.

Hillbilly Hayride is een 5 persoons bluegrass band uit het zuiden van Nederland. De naam verklapt eigenlijk genoeg! Naast old time originals vermaken ze hun publiek graag met footstomping bluegrass uit minder ver vervlogen tijden. Verder zijn ze niet vies van een beetje zoetsappige hillbilly. Ook al zingen ze over gebroken harten, drank, een klein moordje en andere ellende, van deze muziek word je vrolijk! Van The Carter Family naar de Hackensaw Boys, via Dolly Parton weer terug naar Old Crow Medicine Show. Yeeha roepen mag best.

Op het podium gáát Hillbilly Hayride ervoor. Met een aanstekelijk enthousiasme serveren ze deze muziek zoals het hoort: puur en oprecht. Meerstemmige vocalen maken het geluid van de banjo, mandoline, contrabas, gitaar, ukelele en pedalsteel compleet.

Dat de bandleden, 4 heren en Jetteke, zich kunnen inleven in deze muziek van het Amerikaanse platteland, is eigenlijk niet zo gek. Op de pedalsteel van de kapper na, komen ze regelrecht uit de Peel. Moonshiners worden gewoon jeneverstokers! Een hayride was het oogstfeest bij het naar binnen halen van de eerste baal hooi. Wat is nou het verschil met een aspergefeest? We’re gonna raise a ruckus tonight!

Hillbilly Hayride heeft inmiddels op een paar mooie festivals gestaan, zoals Cajun Moon, Parkfest, de Johnny Cash Memorial Show en Nirwana Tuinfeest. Ook traden ze op in Café Wilhelmina, de Bosuil, Cacaofabriek, de Effenaar, Nirwana Tuinfeest en in een hele hoop leuke cafés. Aan podium ervaring dus geen gebrek.

De toegang is 5 euro, inclusief een consumptie.

hillbillyhayide.nl
facebook.com/hillbillyhayride

Kaarten kun je via onderstaande button bestellen.

Bestel hier je tickets

Gegevens

Datum:
18 februari 2022
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€5,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags: