Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mellow Friday

21 augustus 2020: 19:00 - 23:00

€11,25
Mellow Friday met The Mellowtones

Lekker genieten van een drankje met chille loungemuziek in een Ibiza sfeer. Vanaf 19.00 uur verwelkomen we je graag op ons heerlijke, gedeeltelijk overdekte, terras en in de foyer. Voor deze gelegenheid in beachsfeer ingericht.

De hele avond draaien we Ibiza lounge muziek. Het Geldropse trio The Mellowtones verzorgt enkele live optredens met jazzy muziek. The Melllowtones is een jazztrio uit de regio Eindhoven en speelt voor de fun. Het repertoire bestaat uit jazzstandards. Covers geïnspireerd op muzikanten zoals Dianne Reeves, Fay Claassen, Sophie Milman en Diana Krall. Vocale jazz dus, in een kleine bezetting. Lekker easy en mellow.

In de foyer hebben we 30 zitplaatsen en op het terras 60 plaatsen. Vol = vol. Bij binnenkomst kan je aangeven of je graag in de foyer, dichtbij de band, of buiten op het terras plaats wilt nemen.

Tafeltjes kunnen gereserveerd worden voor 2 of 4 personen, inclusief een rijkelijk gevulde borrelplank en welkomstdrankjes. Onze borrelplank is uitgerust met o.a. kaas, brood, olijven, notenmix, rauwkost en nacho’s. Drankjes en overige borrelhapjes bezorgen we je graag aan tafel. We vragen je om zoveel mogelijk met pin te betalen.

 

We vragen je om zelf de volgende regels in acht te nemen:

  • Bij de ingang graag je handen desinfecteren. Volg de loop- en wachtroutes die op de vloer zijn aangegeven. Hoest in je ellenboog.
  • Heb je last van ziekteverschijnselen? Neem dan tijdig contact met ons op. Als wij bij aankomst twijfelen aan je gezondheidstoestand kunnen we je de toegang weigeren.
  • Wij begeleiden je naar je tafeltje. Graag je jas / tas meenemen naar je tafeltje.
  • Let er op dat we helaas per volledige tafeltje moeten verkopen, dus voor drie personen zou je een vier-persoons tafel moeten afrekenen.
  • Indien je vooraf graag een hapje wilt eten, dan ben je natuurlijk ook al eerder welkom bij Centrum Hofdael. Wij zijn vanaf 08.00 uur in de ochtend al open. Graag bij je bezoek wel aangeven dat je ook na 19.00 uur nog blijft, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat je meteen op de juiste plek zit. Wij serveren o.a. zelfgemaakte soep, een maaltijdplank en tosti’s voor de echte trek.

 

Kaartjes:

Tafeltje voor 2 personen, inclusief een borrelplank en 2 welkomstdrankjes € 22,50 (€ 11,25 p.p.)

Tafeltje voor 4 personen, inclusief twee borrelplanken en 4 welkomstdrankjes € 45,00 (€ 11,25 p.p.)

 

Reserveer je tickets!

 

 

Gegevens

Datum:
21 augustus 2020
Tijd:
19:00 - 23:00
Kosten:
€11,25
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Centrum Hofdael

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps