Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MatineeCafé De Klos met onze burgemeester Jos van Bree

15 september 2020: 14:00 - 15:30

GRATIS
MatineeCafé De Klos

MatineeCafé ‘De Klos’ met onze burgemeester Jos van Bree

Op dinsdag 15 september start het eerste MatineeCafé De Klos.  Een ontspannen en onderhoudend middagprogramma in de grote zaal of in de foyer van Centrum Hofdael met een karakteristieke gast. Deze eerste keer verwelkomen wij als gast: onze burgemeester Jos van Bree. Presentator Eric Kolen zal met hem praten over o.a. z’n rol als burgemeester, over Jos van Bree als persoon en er kunnen vragen uit het publiek worden gesteld. Naast vragen en antwoorden is er ruimte voor muzikaal entertainment met de muziekkeuze van de gast. Loekie Ruisen zal ons muzikaal live ondersteunen. Desgewenst kunnen belangstellen voorafgaand aan het MatineeCafé gebruik maken van een drie-gangen lunch à € 7,- per persoon.

MatineeCafé De Klos is een maandelijks terugkerend programma in Centrum Hofdael, georganiseerd door Cultuur aan de Dommel. Iedereen is van harte welkom. De toegang is GRATIS!

I.v.m. de Coronarichtlijnen is reserveren voor de lunch (optioneel) en het MatineeCafé nodig.  Opgave via mail: p.couturier.cadd@gmail.com

Gegevens

Datum:
15 september 2020
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
GRATIS
Evenement Categorie:

Organisator

Cultuur aan de Dommel
Telefoon:
06 13 90 81 92
E-mail:
p.couturier.cadd@gmail.com
Bekijk de site van Organisator