Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MatineeCafé De Klos met Olga Maria Berger

20 oktober 2020: 14:00 - 15:30

GRATIS

Helaas is het MatineeCafé in verband met de nieuwe coronaregels afgelast.

 

MatineeCafé ‘De Klos’ met Olga Maria Berger

Op dinsdag 20 oktober het tweede MatineeCafé De Klos.  Een ontspannen en onderhoudend middagprogramma in de grote zaal van Centrum Hofdael met een karakteristieke gast. Deze keer verwelkomen wij : Olga Maria Berger. Olga Maria Berger (Lage Mierde, 1952) is correspondente voor het Eindhovens Dagblad voor Geldrop.
Olga heeft diverse boeken geschreven. Romans voor volwassenen en jeugdboeken. In 2006 won zij met een kort verhaal de Eindhovense literaire stimuleringsprijs. Presentator Eric Kolen zal met haar praten over haar werk als correspondente en schrijfster, maar ook over Olga Maria Berger als persoon.  Natuurlijk kunnen er ook vragen uit het publiek gesteld worden. Naast vragen en antwoorden is er ruimte voor muzikaal entertainment met de muziekkeuze van de gast. Desgewenst kunnen belangstellen voorafgaand aan het MatineeCafé gebruik maken van een drie-gangen lunch à € 7,- per persoon.

MatineeCafé De Klos is een maandelijks terugkerend programma in Centrum Hofdael, georganiseerd door Cultuur aan de Dommel. Iedereen is van harte welkom. De toegang is GRATIS!

I.v.m. de Coronarichtlijnen is reserveren voor de lunch (optioneel) en het MatineeCafé nodig.  Opgave via mail: p.couturier.cadd@gmail.com

Wil je óók onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!

Gegevens

Datum:
20 oktober 2020
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
GRATIS