Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing ‘Leiderschap’

7 oktober 2020: 19:30 - 22:00

€ 5,00
SociaL10 LEIDERSCHAP

Leiderschap is een onderwerp waar we allemaal mee te maken hebben en houdt veel meer in dan alleen leiding geven binnen organisaties. Wanneer we echt naar leiderschap kijken heeft iedereen er mee te maken. We zouden in ieder geval onszelf kunnen leiden. Daarmee komen we bij de kern van leiderschapsontwikkeling. Ontwikkeling van leiderschap betekent dat we onszelf moeten ontwikkelen. Waarbij de omgeving waarin leiderschap getoond moet worden inhoud geeft aan de keuze. Is deze omgeving reactief, actief of proactief.

Impeccable leadership en De Cirkel van Respect geven hierin inzicht.

Leiderschap kun je definiëren als het vermogen van een groep mensen om hun toekomst vorm te geven. Leiderschap gaat over de sociale dynamiek tussen mensen die bij elkaar betrokken zijn, samen leven en samen iets neer willen zetten. Groepen die over leiderschap beschikken zijn succesvoller dan groepen die leiderschap missen. Het mooie van de definitie is het accent op het sociale aspect. Grote dingen worden door groepen tot stand gebracht. Het gaat over het vermogen van ‘ons’. Niet over de heroïek van een individu ter meerdere eer en glorie van zichzelf. Deze zienswijze past bij de ontwikkeling van ‘ik’ naar ‘wij’ die in breder verband waarneembaar is. De tijd waarin wij leven daagt ons uit tot samenwerking en tot het vinden van innovatieve oplossingen voor wereldwijde problemen met het milieu, de economie, politiek en sociaal.

Armand Prumpeler is liefhebber van rugby, AC/DC en Rowwen Hèze. Hij heeft gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven. Zingen en schrijven waren zaken die mijlenver van hem afstonden Na een carrière in het bedrijfsleven bleek persoonlijke ontwikkeling interessanter. Waarna zingen een hobby werd, maar dan vooral voor zichzelf, en auteur zijn fantastisch bleek tijdens het schrijven van Eerst Ik!, Leven vanuit Respect.

 

De entree is € 5,00, inclusief onbeperkt koffie / thee / water / koekjes

Bestel hier je tickets Meer informatie? Meer weten over Impeccable leadership?

 

 

Gegevens

Datum:
7 oktober 2020
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€ 5,00
Evenement Categorie: