Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VERPLAATST naar 10 april – KommuS presenteert: Ferry Zandvliet (overlevende terroristische aanslag Bataclan / Parijs)

6 februari 2022: 15:30 - 17:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 10 april 2022 at 15:30

€7,50

Hoe de FUCK overleef je een terroristische aanslag? Hoe zet je je woede om, in daden door anderen te helpen, het Reptielenbrein, Rock ’n Roll, Bataclan, PTTS en hoe een concertje pikken met  je  beste vrienden, je leven op zijn kop kan zetten. Het verhaal van Ferry Zandvliet, een verhaal die iedereen eens zou moeten horen, aldus KommuS, de Geldropse evenementen club die oa het Kasteelfestival organiseert. Ferry vliegt de hele wereld over met zijn verhaal, stond op TEDX,  sprak voor de Verenigde Naties Nations, was niet van de tv te slaan en staat nu dus in Hofdael, want ook in Geldrop-Mierlo kunnen we iets opsteken van Ferry. Een verhaal met een lach, een traan en gelukkig ook met een potje bier, “want laten we het vooral gezellig houden”, aldus Ferry!

13 november 2015. Dan is Ferry met vrienden bij een concert in het Parijse theater Bataclan als drie mannen met Kalasjnikovs het vuur openen in de volgepakte zaal. Ferry ziet en voelt hoe tientallen mensen naast hem worden gedood. Even weet hij zeker dat ook zijn leven voorbij is. Maar kruipend door het bloed en over de lichamen weet hij wonder boven wonder te ontsnappen. Die ervaring verandert zijn leven. Langzaam maakt zijn boosheid plaats voor dankbaarheid en vergeving, met als hoogtepunt het feit dat hij bevriend raakt met de vader van één van de aanslagplegers. Hij vertelt zijn optimistische verhaal voor een steeds groter publiek.

Een KommuS middag zonder live muziek, is moeilijk voor te stellen! Daarom zal het verhaal van Ferry afgewisseld worden door studenten van de Metal Factory (Summa, muzikanten opleiding), die speciaal voor Ferry en KommuS een paar vet heavy nummers hebben ingestudeerd om het verhaal van Ferry te voorzien van de juiste soundtrack! Kortom, mee maken!!

Op zondag 6 februari staat Ferry in Hofdael Geldrop, de deur is open om 15:00u, om 15:30u staat Ferry op het podium. Na zijn verhaal is er ruimte voor vragen aan de bar. Tickets € 7,50 per stuk in de voorverkoop + € 1,50 reserveringskosten, tickets aan de deurkassa € 10,-

Kaarten zijn te koop via: kommusnaarferry.eventgoose.com

Gegevens

Datum:
6 februari 2022
Tijd:
15:30 - 17:30
Kosten:
€7,50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,