Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Kids Voice

2 april 2023: 16:00 - 18:00

€5.00

Zondag 2 april is een groot feestdag voor kinderen. Er zijn allerlei leuke activiteiten te beleven in de Weeffabriek. Alle activiteiten in de middag zijn gratis. Maar stiekem wordt er achter de schermen al flink gewerkt aan een gave show. Er zijn twintig kinderen vanuit verschillende basisscholen ( en voortgezet onderwijs ) uit Geldrop- Mierlo bezig, om een top prestatie neer te zetten.

Zondagmiddag om 16uur start de show/talentenjacht “THE KIDS VOICE” van “Stichting Audrey Smits Music.” De kinderen zijn al weken bezig met het oefenen van de liedjes, dansjes, de zenuwen onder controle krijgen, en ga zo maar door. Voor veel deelnemers is t zelfs de allereerste keer dat ze op een podium staan. Het zou dus ook super super super gaaf zijn als de ze kunnen optreden voor een volle zaal vol enthousiast publiek. Welke artiest of welke kind wil dat nou niet?

Dus wil je de dag leuk afsluiten, of ben je overdag druk maar kun je wel om 16u komen, reserveer dan snel een ticket en kom de sterren aanmoedigen op zondagmiddag 2 april 16.00 in de grote theaterzaal van de week fabriek. De show is leuk voor jong & oud !

Ps. wie weet zitten de talenten voor onze volgende show wel in de zaal deze middag 😉

Groetjes en hopelijk tot zondag 2 april 16-18u in de Weeffabriek !

www.Au3SmitsMusic.com

Hier kan je je ticket bestellen:

Bestel hier je tickets

Gegevens

Datum:
2 april 2023
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
€5.00
Evenement Categorie: