Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kids: Dikkie Dik en de taart

13 maart 2022: 10:00 - 11:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 13 maart 2022 at 11:15

€8,50

Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één… Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet… De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik?

‘Dikkie Dik en de taart’. Een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Over Joes
Joes is op dit moment in theaters in Nederland en België te zien met haar twee solovoorstellingen ‘Dikkie Dik en de taart’ en haar nieuwste voorstelling ‘Bang Mannetje’. Haar voorstellingen zijn bewerkingen van populaire prentenboeken.
Samen met Dirk Scheele is ze te zien op de populaire kinderzender Nickelodeon. Naast kindertheater presenteert Joes evenementen, concerten en congressen en treedt ze op als solozangeres.

Kaarten kun je via onderstaande button bestellen.

Bestel hier je tickets

Gegevens

Datum:
13 maart 2022
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
€8,50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,