Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cabaret: Jules Keeris – De Uitverkorenen

14 oktober 2021: 20:00 - 23:00

€16,50
Jules Keeris

Cabaretier Jules Keeris uit Eindhoven brengt een absurd en fragmentarisch debuutprogramma, bestaande uit tal van (on)herkenbare personages en recht-voor-zijn-raap-liedjes. ‘De Uitverkorenen’ is een snelle aaneenschakeling van worstelende mensen die iets proberen of pretenderen te zijn, meestal zonder succes. Verwacht geen glasheldere rode draad. De belangrijkste verbinding tussen het grote aantal humoristische brokstukken is dat ze allemaal in hetzelfde concessievrije brein zijn ontstaan.

In 2018 studeerde Jules cum laude af aan de Academie voor Theater in Tilburg. De afgelopen jaren verwierf hij prijzen en finaleplaatsen op diverse regionale en landelijke cabaretfestivals, waaronder het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. ‘De Uitverkorenen’ is zijn eerste avondvullende solovoorstelling en ging in november 2019 in première.

(Publieks)reacties:
”Een groot cabarettalent, die Jules.” – Eindhovens Dagblad

”Jules is een pleziermaker. En pas op: plezier maken is een serieuze zaak.” – Martijn Bouwman

”Ogenschijnlijk moeiteloos wisselt hij eigenaardige personages af met zijn eigen, sympathieke theaterpersoonlijkheid.” – Ronald Neggers

Credits:
Fotograaf: Ans Ketelaars

Kaarten kun je via onderstaande button bestellen.

Bestel hier je tickets

 

Gegevens

Datum:
14 oktober 2021
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
€16,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags: