Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD – Matiz presenteert: Grenzeloze geluiden op de M² – Popfabriek

3 maart: 14:00 - 17:00

€12,50

GRENZELOZE GELUIDEN OP DE M² door Matiz.

Matiz heeft inmiddels een behoorlijke naam opgebouwd als het gaat om diversiteit. Het repertoire bestaat uit een brede waaier van ballads, up-tempo songs en instrumentals. De groep verdiept zich altijd grondig in de diverse stijlen waarin ze spelen. Daardoor krijgt hun muziek de juiste tango-touch, of nèt die kruidige gypsy-drive. En in de Franse musette glorieert de accordeonist met specifieke loopjes.

Matiz betekent in het Spaans kleurrijk, en dat wil de groep ook tonen: de kleurschakeringen in de muziek van onder andere Schotland, Cuba, Macedonië, Libanon, Spanje. Je kunt het zo gek niet bedenken. Maar de hoofdzaak is: BEZIELING. En dat zie je ook terug in hun spetterende performance.

De bezetting van de achtkoppige groep: Joop Janssen op gitaren en mandoline, John Damen accordeon en klarinet, Sofie van Rooijen contrabas en percussie, Koen Dekkers viool, Twan Wijnhoven percussie, Pantaleon Hajenius speelt alles wat op een fluit lijkt. De leadvocalisten zijn Brenda Nijsen en Martin Houkes. Matiz is, met veel oog voor detail, altijd boeiend. En de up-tempo nummers, mateloos energiek. Komt Matiz zien en horen!

 

Hier kan je je tickets bestellen:

Bestel hier je tickets

– 180 niet toegewezen zitplaatsen –

Gegevens

Datum:
3 maart
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:

Locatie

Weeffabriek