Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gonnie en Gijsje samen op stap

30 oktober 2022: 14:00 - 14:40

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 30 oktober 2022 at 15:30

€9,00

“Ik vind het fijn om alleen te zijn, want ik ontdek de wereld” Gonnie is een gansje. Ze gaat op zoek naar haar lievelingslaarsjes en ontmoet Gijsje. Samen gaan ze op ontdekkingstocht. Ze komen er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Een muzikaal avontuur voor jong en oud, gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Ga je mee?

Een voorstelling door Klein Amsterdam Producties. De voorstelling duurt 40 minuten.

Dit is Gonnie. Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrae. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?

In deze voorstelling zullen geen poppen worden gebruikt maar worden de gansjes Gonnie en Gijsje symbolisch verbeeld.

Hier kan je je ticket bestellen:

Bestel hier je tickets

Gegevens

Datum:
30 oktober 2022
Tijd:
14:00 - 14:40
Kosten:
€9,00
Evenement Categorie: