Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filmklassieker. The Piano

29 september 2020: 14:00 - 16:00

€ 6,50
Filmklassieker The Piano

The Piano is een film van schrijfster en regisseur Jane Campion uit 1993. Met deze film was ze de eerste vrouw die een Gouden Palm won op het Cannes filmfestival. De film speelt in het recent gekoloniseerde Nieuw-Zeeland van de 19e eeuw.

Ada kan niet praten en woont al een tijd alleen met haar dochter. Ze brengt elke dag uren door met het spelen op haar piano. Dan wordt zij uitgehuwd aan Stewart, een man die in Nieuw-Zeeland woont. Eenmaal daar aangekomen met haar dochter en piano, besluit Stewart deze te verkopen aan landverkoper George. Ada is hierdoor zo treurig dat ze afschuw voelt voor Stewart. George vraagt haar om les, zodat ze haar piano kan terug terugverdienen. Maar daar zitten ook andere voorwaarden aan vast. Eerst voelt ze ook afschuw voor hem, maar langzamerhand begint ze een intieme relatie met hem.

De film start om 14.00 u. In combinatie met je filmticket, kun je om 12.30 uur ook een lekkere 3 gangen maaltijd eten voor slechts € 7,00 extra!

Wil je vooraf in de foyer voordelig een lekker hapje eten, dan heb je de mogelijkheid om bij het reserveren van je ticket een voucher voor het 3-gangen verrassingsmenu te bestellen tegen de speciale ‘Movie-prijs’ van € 7,00 per maaltijd! (normale prijs: € 9,50)

 

Reserveer hier je ticket en evt. het verrassingsmenu Wil je óók onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!

 

 

 

Gegevens

Datum:
29 september 2020
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€ 6,50
Evenement Categorie: