Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Frans Weekend: Filmklassieker + franse lunch Chocolat

10 juni 2023: 10:30 - 12:00

€7

Chocolat is een echte filmklassieker uit 2000 met Juliette Binoche, Johnny Depp, Judi Dench en nog vele meer! Deze film is voor 5 oscars genomineerd!

Over de film:

In het Franse dorpje Lansquenet heeft de tijd stilgestaan, totdat de mooie jonge Vianne Rocher en haar dochtertje in dit vriendelijke maar ingedutte plaatsje een chocolaterie opent. Ze blijkt over een magische gaven te beschikken door voor elke inwoner de juiste soort chocolade te kiezen. De streng gelovige, stugge dorpelingen smelten voor haar. Hun verborgen verlangens komen naar buiten en iedereen lijkt opener en vrijer te worden. De conservatieve burgemeester ziet zijn macht verdwijnen en spant de strijd aan tegen deze vernieuwing. Als dan ineens ook een knappe vreemdeling in het dorp verschijnt, die bij Vianne zelf van alles losmaakt, is dit nog maar het begin van een zeer passionele relatie.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=692hOJq1KJE

Om 10.30 kan je genieten van de filmklassieker. Hierna zal een lekkere lunch plaatsvinden in de Weefcafé. Kaartjes voor de film en lunch zijn samen 16.50 euro; er zijn maximaal 40 combi-tickets beschikbaar. Alleen een ticket voor de film kost 7.00 euro: er zijn maximaal 40 losse tickets beschikbaar.

Bestel hier je tickets

Gegevens

Datum:
10 juni 2023
Tijd:
10:30 - 12:00
Kosten:
€7
Evenement Categorie: