Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Enneagram, zweverig? . . . nee dus!

9 september 2020: 20:00 - 22:00

GRATIS
Enneagram

Het Enneagram is een eeuwenoud systeem dat inzicht geeft in je werkelijke kwaliteiten, valkuilen, het proces waar je in zit, de hulp die voor je klaarstaat en de weg die je nog te gaan hebt. Het laat ook zien wat de motivatie van anderen is voor hun gedrag en welke verborgen talenten je hebt.

Het Enneagram is een eeuwenoud systeem dat inzicht geeft in je werkelijke kwaliteiten, je valkuilen, het proces waar je in zit, de hulp die voor je klaarstaat, de weg die je nog te gaan hebt en welke verborgen talenten je hebt! Het laat je ook zien wat de motivatie van anderen is voor hun gedrag.

Het Enneagram kan ingezet worden als een psychologisch model dat direct in beeld brengt wat je talenten zijn, waar je kracht ligt, maar ook wat je valkuilen zijn. Het model geeft tevens aan hoe u een stap kunt maken in uw persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor is het mogelijk uw grote potentieel te benutten. Het Enneagram geeft tevens aan wie u werkelijk bent en wie u bent ten opzichte van de anderen. Waar andere modellen meer kijken naar uw gedrag gaat het bij het Enneagram om de diepere motivatie van uzelf. Dit maakt dat het een heel krachtig model is. Tijdens de lezing word je meegenomen langs alle negen types van het Enneagram.

Het is handig als je je aanmeld voor deze lezing, zodat wij weten hoeveel stoelen wij neer moeten zetten.

Meld je hier aan voor deze lezing!!

Gegevens

Datum:
9 september 2020
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
GRATIS
Evenement Categorie:

Organisator

Volksuniversiteit