Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Enneagram & relaties

15 september 2022: 20:00 - 22:00

GRATIS

Enneagram, Enneagram en relaties, voel je verbonden met jezelf en met anderen! 

De laatste keer dat Mark-Jan Kleiborn bij ons op bezoek was voor een interactieve thema-avond over het Enneagram kwam hij haast tijd tekort om alle vragen van de enthousiaste deelnemers te kunnen beantwoorden. Daarom vragen wij hem om terug te komen, deze keer met een iets andere insteek: Het zal vooral gaan over Enneagram en relaties. Ook nu verwachten wij veel herkenning en deelname vanuit de zaal.

Het Enneagram is een eeuwenoud systeem dat inzicht geeft in je werkelijke kwaliteiten, je valkuilen, het proces waar je in zit, de hulp die voor je klaarstaat en de weg die je nog te gaan hebt. Dit geldt zeker ook voor relaties, wat is belangrijk voor jou, wat is belangrijk voor de ander? Relaties in alle vormen wel te verstaan, de relatie met jezelf, je (liefdes)partner, vrienden, collega’s, enz. Een andere belangrijke relatie is natuurlijk de relatie met onze kinderen.

Het Enneagram kan ingezet worden als een psychologisch model dat direct in beeld brengt wat jouw talenten zijn, waar je kracht ligt, maar ook wat je valkuilen zijn. Het model geeft tevens aan hoe je een stap kunt maken in je persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor is het mogelijk je grote potentieel te benutten. Het Enneagram geeft tevens aan wie je werkelijk bent en wie je bent ten opzichte van de anderen. Waar andere modellen meer kijken naar jouw gedrag gaat het bij het Enneagram om de diepere motivatie van jezelf. Dit maakt dat het een heel krachtig model is. Tijdens deze lezing maak je kennis met het Enneagram en gaan we dieper in op wat de types belangrijk vinden in hun relatie en zaken zoals communicatiestijl, sterke kanten en valkuilen in de relatie.

Gedurende de avond kun je ook vragen stellen, advies vragen en veel meer te weten komen over het Enneagram en relaties.

Als je een stap wilt zetten in je persoonlijke ontwikkeling, of bijvoorbeeld je zelfkennis wilt verhogen of je relaties met anderen wilt verbeteren is dit echt de lezing die je niet mag missen!

Mocht je vooraf alvast een indicatie van uw type willen weten, of alvast wat lezen over het Enneagram kun je terecht op: https://enneagramwijzer.nl/

Het type van de ander kun je misschien inschatten met behulp van deze pagina: https://enneagramwijzer.nl/enneagram/ wat natuurlijk ook kan is vragen of de ander de korte test wil doen. Dit zal je zeker helpen.

Donderdag 15 september 2022

1 lezing van 2 uur aanvangstijd 20:00

Prijs: € 0,00

Dhr. M. (Mark-Jan) Kleiborn

Lezingen van vu-Geldrop die gehouden worden bij ons in Centrum Hofdael zijn gratis toegankelijk.  Het is handig als u zich aanmeldt voor onze lezingen, opdat wij weten hoeveel stoelen wij neer moeten zetten. Klik hier om u aan te melden voor een gratis lezing.

Mark-Jan Kleiborn is Enneagram coach en trainer. De opleiding tot Enneagram coach heeft hij met succes gevolgd en afgerond bij Willem Jan van de Wetering. Vervolgens heeft hij ook de Enneagram Gezins- en Kindercoach en de Enneagram Vitaliteits- en Afslankcoach met succes gevolgd. Middels het Enneagram heeft hij zelf een moeilijke periode overwonnen en heeft hij gepassioneerd de keuze gemaakt zich verder en verder in het Enneagram te verdiepen en hier op zijn beurt anderen mee te helpen. De kernwoorden voor zijn praktijk zijn inspirerend en ondersteunend.

Gegevens

Datum:
15 september 2022
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
GRATIS
Evenement Categorie: