Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD Dick van Altena Quintet – ‘Arm om je schouder’

2 oktober 2022: 14:00 - 17:00

€ 17,50

Helaas moeten we dit optreden annuleren vanwege ziekte. 

Het schouwburgpodium is allang geen onbekend terrein meer voor Dick van Altena. Met de showreeks Back to the country toert hij al een decennium lang door Nederland en België (en blijft dat doen). Daarnaast gaat hij nu met zijn eigen muziekproductie ‘Arm om je schouder’ de theaters in. De titel van het programma is ontleend aan Dicks compositie ‘Die arm om mijn schouder’ die inmiddels de status van evergreen heeft verworven.

Dick van Altena
Van 1977 tot eind 2005 was Dick van Altena (1957) hét gezicht en vooral hét geluid van de legendarische country band (The) Major Dundee (Band). Tevens staat zijn naam als componist / tekstdichter onder talloze liedjes van Henk Wijngaard, Armand, Toni Willé (‘Pussycat’), Saskia & Serge en vele, vele anderen. Dick van Altena was een van de hoofdpersonen in de RTL reeks ‘Derksen on the road’ (2014) en vierde zijn 40-jarig muziekjubileum (2017) met uitverkochte concerten en een TV documentaire. Bovendien werd hij benoemd tot ‘Ridder in de Orde van Oranje Nassau’.

Quintet
Het Quintet bestaat naast Dick van Altena uit leden van de vermaarde Tilburgse formatie Savannah. In een semi-akoestische setting krijgt het publiek een muzikale arm om de schouder met liedjes van Van Altena’s bejubelde album ‘Novemberwind’ en zijn meest recente CD ‘Late Lente’. Natuurlijk komen ook titels voorbij uit het indrukwekkende country-en streektaaloeuvre van deze allround singer-songwriter die door voetbaljournalist, muziekkenner én Dick van Altena fan Johan Derksen als geniaal wordt omschreven.

Deze voorstelling begint om 14.00 uur. Tickets voor deze voorstelling kun je reserveren via:

Gegevens

Datum:
2 oktober 2022
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€ 17,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags: