Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Wiele. De Wiele presenteert “GOUD”

5 april 2020: 13:30 - 17:00

AFGELAST
De voorstelling is AFGELAST i.v.m. het coronavirus.

De voorstelling heet ‘GOUD’ omdat De Wiele creatief 50 jaar bestaat!
Ter gelegenheid van dit jubileum presenteert de dansschool van De Wiele creatief een dansmiddag in de theaterzaal van Centrum Hofdael: ‘GOUD’. Het dansfestijn kent ook een officieel tintje: de opening van de nieuwe danszaal in het gebouw van De Wiele creatief door wethouder Rob van Otterdijk. Dit vindt plaats om 13:30 uur. Deze officiële handeling is live te volgen op het scherm in de theaterzaal. De dansactiviteiten beginnen om 14:00 uur.

De leerlingen nemen de wethouder al ‘dansend’ mee naar de vernieuwde danszaal van De Wiele creatief, waar het lintje wordt doorgeknipt. Aansluitend volgt er een openingsdans door twee van de masterclass studenten waarna het gehele gezelschap zich begeeft naar de theaterzaal van Centrum Hofdael. Na een openingswoord van de wethouder zullen de dansdemonstraties beginnen.

De demonstraties bestaan uit mooie en ontroerende danspresentaties met o.a. hoogtepunten uit Zwanenmeer, Notenkraker, Giselle, Coppélia, Sleeping beauty. Een prachtige Moderne Choreografie, en choreografieën gedanst door onze jongste cursisten. Komen jullie ook kijken?

Programma

voorstelling 1: 13:30 uur
voorstelling 2: 15:15 uur

Kaartjes

Kaartjes kosten € 5,00. Kinderen tot en met 2 jaar gratis.
Kaartverkoop start op 9 maart on-line via e-mail adres: dans@dewielecreatief.nl.

Gegevens

Datum:
5 april 2020
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
AFGELAST
Evenement Categorie:

Organisator

De Wiele Creatief

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps