Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Claude Bourbon – Roots in ’t Groen

1 februari 2023: 20:00 - 22:00

€10.00

Roots in ’t Groen presenteert Claude Bourbon.

Klaar voor een unieke en getalenteerde kijk op een breed scala aan muzikale tradities? Claude Bourbon staat in heel Europa en Amerika bekend om geweldige gitaaroptredens die blues-, Spaanse en Midden-Oosterse stijlen naar onbekende gebieden brengen.

Claude’s onnavolgbare stijl omvat alle vijf de cijfers op elke hand die onafhankelijk maar in koor dansen, plukken, plukken en tokkelen met zo’n snelheid en precisie dat zijn vingers vaak lijken te smelten in een waas. Duizenden mensen in het Verenigd Koninkrijk, Europa en de VS hebben genoten van het luisteren naar deze virtuoos en voor de meerderheid van zijn publiek is het een ervaring die hen dwingt om keer op keer terug te keren om hem te horen en te zien spelen, terwijl zijn vingers lichtjes dansen over de snaren van zijn gitaar en een uniek geluid creëren dat ‘Claude’ is.

Nu gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, geven enkele invloeden van deze gitaristen ons een fascinerend inzicht in deze opmerkelijke muzikant; Paco De Lucia: Richie Blackmore van Deep Purple; Joaquin Rodrigo; JJ Cale; JS Bach….
Claude heeft op talloze locaties gespeeld, waaronder Glastonbury Festival, Isle of Wight Festival, Colne Great British &Blues Festival, Rock O’Z Arene, Avenches, Zwitserland, onder anderen. Hij deelde het podium in Europa en de VS met talloze muzikanten, Calvin Russel, Charlie Morgan (Elton John, Gary Moore), Jan Akkerman (Focus), Steve Grossman (Miles Davis), Herbie Armstrong (Van Morisson), Jose barrense Dias en nog veel meer.

 

Hier kan je je tickets bestellen:

Bestel hier je tickets

Gegevens

Datum:
1 februari 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€10.00
Evenement Categorie: