Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rob, Ria, Ronnie en de Zippers

5 november 2023: 14:30 - 17:00

€10,00

Dynamische show! Weer terug in Hofdael

Rob, Ria, Ronnie en de Zippers weer in de Weeffabriek

Vijf leuke jongens en twee mooie meisjes brengen een programma met Nederlandstalige muziek dat riekt naar het sentiment van de jaren zestig. De tijd dat Nederland nog smaller was dan smal, nog braver dan braaf. Lieve liedjes, romantische liedjes, ondeugende en swingende liedjes, waarvoor iedereen elkaar de dansvloer op trekt. Vorig jaar traden ze al op in Centrum Hofdael en het werd toen een dolle boel. Veel bezoekers zochten de dansvloer op en zongen de hits van toen uit volle borst mee. Nu  staan Rob, Ria, Ronnie en de Zippers er weer met een nieuw repertoire. Reden voor een nieuw feestje!

Succesverhaal

Rob, Ria, Ronnie & De Zippers spelen met veel succes in zalen en theaters door héél Nederland, waarin iedereen zich weer eventjes terug waant in de tijd van toen: van “Top of Flop” en Fanclub, van Petticoat en Puntschoenen, van Bazooka kauwgum en Top Drop, van Florett of Zündapp tot Tomos en Puch, van Kever tot Daffodil, van vetkuif en suikerspin tot pagekopje of Beatlehaar.

Dansen mag!

 

Repertoire

Rob, Ria, Ronnie & De Zippers betreden met plezier het podium om voor u de hits te spelen van onder anderen Peter Koelewijn, Anneke Grönloh, Rob de Nijs, Willeke Alberti en de Fouryo’s en eigen vertalingen van swingende hits van Amerikaanse meidengroepen als The Shangri-Las en The Chiffons.

Over RRR&Z

Reini van Asselt, zang; Elly Nietvelt, zang; Erik van Dijck, zang en toetsen; Frank van Grootel, zang en gitaar; Jos Kluitmans, zang en basgitaar; Roland Smorenberg, saxofoon, toeters en bellen; Ruud de Roo, drums.

Kaartjes

Kaartjes kosten € 10,- en die kun je hier bestellen.

Bestel hier je tickets

Gegevens

Datum:
5 november 2023
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
€10,00
Evenement Categorieën:
,