Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Centrum Hofdael. Op veler verzoek: Ramblin’Dog

8 september 2019: 16:00 - 20:00

€5,00

Op veler verzoek: Ramblin’ Dog

Ramblin’ Dog komt terug naar Centrum Hofdael. Op zondag 8 september van 16:00 – 20:00 uur. We hopen op mooi weer, want het optreden staat gepland op het terras. Lekker veel ruimte, lekker genieten van akoestische blues, drankje en een dansje als je zin in hebt. De passie in de muziek van de heren van Ramblin’ Dog spat eraf!

Ramblin'Dog

Ramblin’Dog. Op veler verzoek terug!

Passie

Met passie en plezier spelen van akoestische blues is de drijfveer van de vier illustere heren van Ramblin’ Dog: Joep de Greef (lead-zang, bluesharp en gitaar), Frank Reemers (zang en lead-gitaar), Markus Trum (bas) en Maurice Meesters (cajon en percussie). Momenteel brengen ze hun goed ontvangen debuut-CD ten gehore in den lande en weten hiermee een breed publiek aan zich te binden. Eerder drongen ze al door tot aan de finale van The Dutch Blues Challenge. Die titel wonnen ze daar niet, maar wel de prestigieuze publieksprijs en sindsdien worden ze serieus genomen in de Nederlandse blues-scene.

Repertoire

Het repertoire van Ramblin’ Dog bestaat uit zowel eigen composities als zelf gearrangeerde nummers van de grote blues-artiesten: verschillende stijlen en dus lekker gevarieerd. De vier muzikanten hebben een uitgebreide muzikale ervaring, die je terug hoort in hun mix van gevoelige, swingende, maar bovenal gepassioneerd gespeelde blues-songs.

Ramblin’ Dog zorgt voor kippenvel en de behoefte om te dansen! En we helpen daarbij een handje. En mocht het onverhoopt tegenvallend weer zijn, geen probleem. Dan maken we er binnen een feestje van!

Entreebewijzen

Voor kaartjes à € 5,00 klik in het gele vak ‘Kaartjes’. Voor snelle beslissers: de eerste 2 gereserveerde kaartjes zijn gratis.

Kaartjes
Foto: José Gallois, The Blues Alone.

Gegevens

Datum:
8 september 2019
Tijd:
16:00 - 20:00
Kosten:
€5,00
Evenement Categorie:

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps