Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Centrum Hofdael. Beatlemania Market Place

27 oktober 2019: 13:00 - 17:00

Gratis

Beatlemania Market Place. Een ‘fun-dag’ in samenwerking met het Beatles Museum

John Lennon, Ringo Star, Paul McCartney en George Harrison: iedereen kent The Beatles. Op zondagmiddag 27 oktober kunt u vanaf 13.00 uur in Centrum Hofdael alles te weten komen over de meest invloedrijke band uit de geschiedenis van de popmuziek.

Live muziek en filmfragmenten

Op de Beatlesmania Marketplace kunt u in de foyer genieten van livemuziek van onder andere leerlingen van het KunstKwartier. In de theaterzaal ziet u concertregistraties en diverse fragmenten uit speelfilms met het Britse viertal.

Beatles Museum

Beatleskenner Azing Moltmaker kreeg op zijn vijftiende verjaardag zijn eerste platenspeler. Toen hij Hey Jude en Let it be hoorde was hij verkocht. Nu, ruim 40 jaar later, is hij de eigenaar van het Beatles Museum in het Noord-Hollandse Alkmaar. Met de grootste privécollectie van de Beatles wereldwijd. U kunt tijdens Beatlemania Marketplace persoonlijk kennismaken met Azing Moltmaker.

Marketplace

Tijdens de Beatles Marketplace vertelt Azing Moltmaker U graag alles over z’n liefhebberij. Hij schreef talloze boeken over de Beatles en zijn verzamelgekte. Uiteraard kunt u deze op 27 oktober kopen. Evenals diverse dvd’s, cd’s, gadgets en T-shirts. Heeft u liever een lp? Ook die kunt u tijdens deze muzikale middag kopen.

Maak die foto!

En vergeet ook niet om een foto op Abbey Road te maken. Net echt!

Gegevens

Datum:
27 oktober 2019
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Centrum Hofdael

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps