Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Centrum Hofdael. Back to the Country Part 9

9 februari 2020: 14:30 - 17:00

UITVERKOCHT

Back to the Country Part 9

De zalen worden voller en de shows talrijker, Back to the country is inmiddels een vaste waarde in de schouwburgen en niet meer weg te denken uit de theatercatalogi. Ook in dit 9e seizoen van deze meermaals bekroonde muziektheaterproductie viert de nostalgie hoogtij. De band Savannah en solist Dick van Altena nemen u mee terug naar de hoogtijdagen van country en rock & roll.

Savannah

Deze 6-koppige formatie uit Tilburg behoort al jaren tot de top van de Europese country muziek. De groep fungeerde tevens vele malen als begeleidingsband van grootheden als Wanda Jackson, Ed Bruce, Allen Frizzell, Bobby Bare en Freddy Fender. Savannah vormt al vanaf het begin de basis van de succesvolle Back to the country reeks.

Dick van Altena

Singer-songwriter en voormalig voorman van de fameuze Major Dundee (Band) Dick van Altena vierde onlangs zijn 40-jarig muziekjubileum. Hij schreef ruim 1.100 liedjes, o.a. voor Toni Willé (Pussycat), Henk Wijngaard en Saskia & Serge. In Back to the country neemt hij al jaren met verve de rol van vertolker van menig evergreen op zich. Ruim 30 songs komen langs in deze 2 uur durende muziekreis door de tijd. Liedjes die u moeiteloos mee kunt zingen en verrassende titels met een hoog ‘o ja’ gehalte. Van Johnny Cash tot The Everly Brothers, ze komen allemaal voorbij in een (h)eerlijke muzikale zondagmiddag.
Na de reguliere show is er nog een bonus in de vorm van een ongedwongen after-party, een extra optreden in de foyer van 't theater waarbij meezingen mag.

Kaartjes

Uitverkocht.

Voorproefje

Een voorproefje van zo’n heerlijk swingend nummer bekijken en horen? Klik hier voor ‘Hello Trouble’.

Gegevens

Datum:
9 februari 2020
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
UITVERKOCHT
Evenement Categorie:

Organisator

Centrum Hofdael

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps