Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cabaret: Rob Scheepers – Bekant (try-out)

3 november 2022: 20:00 - 22:00

€18,50
Rob Scheepers uitverkocht

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. WELLICHT VOLGT ER NOG EEN DERDE VOORSTELLING.  WIL JE OP DE WACHTLIJST KOMEN TE STAAN? STUUR DAN EEN MAIL NAAR INFO@WEEFFABRIEK.NL

Rob Scheepers is terug! In zijn nieuwe voorstelling ‘Bekant’ haalt Rob bewust alle glans af van dat wat het mooier maakt dan het in werkelijkheid is.

Kanten gordijntjes voor het raam? Meteen een stuk gezelliger. Kanten lingerie? Meteen een stuk spannender. Een potsierlijke kanten kraag om de nek? De status druipt er direct van af. Maar is dat terecht? Verhult kant niet de onderliggende lelijkheid? Is kant niet het welbekende laagje chroom op een pakketje schroot?

Mooier dan het is…
In ‘Bekant’ rekent Rob genadeloos af met een praalwereld vol influencers. Met Gucci zonnebrillen en Louis Vuitton poepzakjes. Met alle uiterlijke opsmuk die het innerlijke verdriet moet verbergen. Waarom willen we alles toch maar steeds mooier maken dan het is? Is het niet veel interessanter om de werkelijkheid te zien? En laat dát nu het kenmerk zijn van kant… je kunt er vrij gemakkelijk doorheen kijken.

De ticketverkoop start op 1 juli. Vol = Vol!

Hier kan je je ticket bestellen voor 2 november:

Bestel hier je tickets

Hier kan je je ticket bestellen voor 3 november:

Bestel hier je tickets

Gegevens

Datum:
3 november 2022
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€18,50
Evenement Categorie: