Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD Cabaret: Bram Martens – Kaalslag (try-out)

18 maart 2022: 20:00 - 22:00

€16,00

Kaalslag vertelt het aangrijpende verhaal van een 16 jarige, hitsige dromer die gevangen zit in het leven/lichaam van een 46 jarige huisman.

Als procrastinator pur sang zet hij naar verwachting pas de avond voor zijn optreden iets op papier. Weet hij veel waar hij het over wil hebben? Wie dan leeft, wie dan… stront zenuwachtig is omdat hij weer alles tot het laatst heeft laten liggen.

Pressure makes diamonds….. en aambeien.. Het zit hem allebei niet lekker. Hoe dan ook, Bram speelt kort op de bal en met een baan van 9 tot 5, een gelukkig huwelijk, 2 kinderen en een hond heeft hij genoeg om zich over op te winden. Met opgewekt cynisme neemt Bram u mee in zijn wereld vol onbereikte ambities, uitgestelde prestaties en natte dromen.

Bio

Comedian Bram Martens  is een ongepolijste diamant uit de Brabantse klei. Sinds 2011 bespeelt deze sympathieke laatbloeier de landelijke comedypodia met zijn stand-up Bramedy. Met rake grappen en hilarische observaties neemt hij elk publiek mee in zijn middelmatige leventje. In 2014 stond Bram in de halve finale van de prestigieuze Culture Comedy Award en in 2016 behaalde hij de 2e plaats en een eervolle vermelding bij de Delft Talent Awards.

Kaarten kun je via onderstaande button bestellen.

Bestel hier je tickets

Gegevens

Datum:
18 maart 2022
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€16,00
Evenement Categorie: