Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Buitenterras en optreden Jee & Vee

29 mei 2022: 11:00 - 17:00

GRATIS
Jee & Vee 28 september 2020

Tijdens de Mei’se Mert staat er aan de achterzijde van Hofdael een groot buitenterras waar je gezellig kunt drinken en eten en hopelijk ook volop kunt genieten van de zon. Daarnaast zal gedurende de middag diverse keren de band Jee & Vee optreden.

Al weer ruim 8 jaar timmeren Eugene Jonkergouw en Ad Voets (duo Jee & Vee) als een zeer succesvol singer-songwriters duo aan de weg. Ze brengen een programma bestaande uit voornamelijk covers van roots en americana muziek van bekende en minder bekende blues- en popartiesten en singer-songwriters. In ieder geval liedjes die gehoord dienen te blijven worden.

Jee & Vee brengt deze liedjes op een geheel eigen en kenmerkende wijze. Daarbij worden hun optredens gelardeerd met leuke anekdotes, weetjes en verhalen omtrent de artiesten waarvan zij nummers in hun repertoire hebben opgenomen. Daarbij putten zij ook nog eens uit hun eigen, rijke geschiedenis omtrent ontmoetingen met een reeks van buitenlandse artiesten.

Tijdens hun optredens kom je nummers tegen van de obscure rootsmuziek van b.v. Blaze Foley, Townes van Zandt, Rod mcKuen, Guy Clark, John Prine, Gene Clark, JW Roy, Stephen Bruton en vele anderen. Maar ook voor een wat bekendere song van bv. de Stones, Elvis, Creedance Clearwater Revival of The Eagles draaien zij hun hand niet om.

De manier waarop zij hun muziek ten gehore brengen kun je daarom het best omschrijven als rootsmuziek met een randje.

Gegevens

Datum:
29 mei 2022
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
GRATIS
Evenement Categorie: