Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bram Bakker ‘Opgebrand’

9 februari 2021: 19:00 - 20:30

€ 18,50
Bram Bakker afgelast

Lezing/theatershow van Nederlands bekende psychiater Bram Bakker over het fenomeen Burn-out. Steeds meer mensen claimen dat ze geveld zijn door een burn-out. Maar wat is dat eigenlijk? Een hersenziekte, met verstoorde neurotransmitterspiegels? Of een geschenk, een wake-up-call? Wie het weet mag het zeggen.

Psychiater Bram Bakker zag honderden patiënten, die niet verder konden met het leven dat ze gewend waren te leiden. Maar om nu te zeggen dat hij een betrouwbare diagnose in de aanbieding had… Burn-out heeft onder meer te maken met stress, overbelasting en onvoldoende rust. Tevens met slechte relaties of verkeerde eetgewoonten. Wat is echter het verschil met een depressie, een angststoornis of een hoog sensitieve persoonlijkheid?

‘Opgebrand’ is zowel een persoonlijke als een professionele zoektocht. Soms treurig en emotionerend, maar ook hilarisch en lachwekkend. Er worden geen pillen gepromoot, mindfulness staat ook niet op het recept en wellicht wordt u zelf op ideeën gebracht in dit wervelende, interactieve theatercollege van de burn-out-deskundige die het zelf ook niet precies begrijpt.

Vanwege Corona maatregelen worden er op deze avond twee voorstellingen gegeven.

Deze voorstelling begint om 19.00u. Tickets voor deze voorstelling kun je hieronder reserveren.

Gegevens

Datum:
9 februari 2021
Tijd:
19:00 - 20:30
Kosten:
€ 18,50
Evenement Categorie: