Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Blood Red Moon – Roots in ’t Groen

5 april: 20:00 - 22:00

€10.00

Roots in ’t Groen presenteert Blood Red Moon.

Dirk Poel – gitaar, zang en Ludo ‘Lazy Lew’ Beckers – harmonica, harmonetta, zang
Het akoestische duo Blood Red Moon grasduint veelal in het vooroorlogse blues-repertoire en maakt geregeld een uitstap naar andere plaatsen en tijden zoals het Antwerpen van de Wannes, het vroege New Orleans van Jelly Roll Morton, het Berlijn van Kurt Weill of de Afrikaanse fantasien van Abdullah Ibrahim.
Dirk studeerde in zijn jonge jaren aan de Jazz-Studio te Antwerpen en reisde vervolgens rond in Europa als straatmuzikant. Hij is allround gitarist en speelt in meerdere jazz- en folk ensembles. Bij Blood Red Moon bespeelt hij de gitaar met zijn oudste liefde, de zogenaamde fingerpicking-stijl.
Lazy Lew stond ooit mee aan de top van de Belgische bluesscene in bands als The Zoots, The Sultans en Medford Slim Band. Ook bij oa Calvin Jackson & Mississippi Bound en bij het RL Burnside Trio speelde hij een prominente rol, telkens RL op toernee was in Europa. Met de formatie Funky V bewandelde hij een old-school funk paadje, waar hij zich thuisvoelde in de blazerssectie. Tegenwoordig is hij ook actief in het bossa-nova gerichte Potingue.
Begin 2022 namen Dirk en Ludo in 2 namiddagen de CD ‘Blood Red Moon’ op.

Hier kan je je tickets bestellen:

Bestel hier je tickets

Gegevens

Datum:
5 april
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€10.00
Evenement Categorie: