Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

At The Bus Stop

22 mei 2022: 14:00 - 17:00

GRATIS

”At The Bus Stop” is een band uit de omgeving Eindhoven en speelt bekende en minder bekende nummers uit de jaren 60-70-80-90. ”At The Bus Stop” speelt op feesten, reünies, in cafés, theaters en kleine zalen. Daar waar mensen behoefte hebben om te luisteren en/of te dansen. Het plezier in muziek en het enthousiasme van deze ervaren muzikanten is zeker ook aanstekelijk voor het publiek.

Het geluid van ”At The Bus Stop” is authentiek en eerlijk, stevig aangezet en melodieus. Het betere gitaarwerk en de veelal meerstemmige zang treedt veel op de voorgrond, met een scheurende saxofoon en ondersteund door een swingende ritmesectie.

”At The Bus Stop” speelt nummers uit de jaren 60-70-80 afgewisseld met meer recente muziek. Niet de meest voor de handliggende covers, maar altijd herkenbare muziek van o.a. Joe Cocker, Beatles, Crowded House, Crosby, Stills & Nash, The Doors, The Black Crowes, Tom Petty & the Heartbreakers, Gary Rafferty, Neil Young, Omar & the Howlers, Supertramp, Samatha Fish, Rolling Stones, U2, Van Morrison en vele andere.

 

Bezetting: Eugene Jonkergouw – zang en sologitaar en mondharmonica

Ronald Vermijs – zang en gitaar

Aldo Reket – saxofoon

Martin Hofman – basgitaar en zang

Johan Dortmans – drums.

Gegevens

Datum:
22 mei 2022
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
GRATIS
Evenement Categorie: