Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Wieners play the Early Days

4 december 2022: 14:00 - 17:00

€ 16,50

The Wieners Play The Early Days

Terug naar de begindagen van de popmuziek: van de honky tonk van Hank Williams en Webb Pierce, via de rockabilly van Elvis Presley en Johnny Cash, tot het meer gepolijste werk van oa Buddy Holly, Ricky Nelson en The Everly Brothers. Een programma met muziek uit de jaren ’40, ’50 en ’60 van de vorige eeuw, met prachtige anekdotes over de eerste pophelden, die niet zelden op tragische wijze aan hun eind kwamen.

Zoals u van The Wieners bent gewend, is ook deze show muzikaal tot in de puntjes verzorgd, met loepzuivere samenzang en originele instrumenten. Dit keer is er bij voorbeeld een mooie rol weggelegd voor de lapsteel.

The Wieners is Nederlands meest optredende rock-‘n-roll band met ca 120 shows per jaar door heel Europa, onder andere in Engeland zijn ze enorm populair. Ze traden op met Emmy Verhey, wonnen een Dutch Country Award, speelden live bij DWDD en Veronica Inside en waren te zien op talloze festivals, zoals vorig jaar de Zwarte Cross.

De band stond in meer dan 100 theaters met hun odes aan The Everly Brothers en Buddy Holly. Nu, op veler verzoek, geen eerbetoon aan één artiest, maar aan álle grote country- en rock’n’roll-pioniers, vandaar:

The Wieners Play The Early Days!

Alvast een voorproefje? Bekijk de video hieronder.

Bekijk hier een video van The Wieners!

Hier kan je je ticket bestellen:

Bestel hier je tickets

Gegevens

Datum:
4 december 2022
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€ 16,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags: