Stichting OOK Begeleiding, 3-gangen maaltijd
Voldoende belangstelling eerste ‘OOK Begeleiding’ kooksessie
4 augustus 2017
Filmhuis Hofdael, Lion
Programma Filmhuis Hofdael, najaar 2017
20 augustus 2017

Jee&Vee in het voorprogramma

En weer volle bak!

En weer een vol plein tijdens de ZomerAvondBuitenFilmvoorsteling. De film La La Land, sowieso als multi-Oscarwinnaar een kaskraker, was ook in Geldrop een trekker van jewelste. Een vol plein en een aangenaam verblijf, voorafgegaan door een optreden van het duo Jee & Vee. Een goede zet om het wachten op de duisternis te verkorten. Het toegestroomde publiek (een kleine 400 mensen) was er aangenaam door verrast. De foto’s zijn gemaakt door Toon Vogels.

Goed sfeertje

Goed sfeertje

Wordt vervolgd op vrijdag 18 augustus

Op vrijdagavond 18 augustus aanstaande staat weer een ZomerAvondBuitenFilmvoorstelling gepland. Dan wordt de film ‘Perfetti Sconosciuti‘ vertoond. Een komisch drama met Giuseppe Battiston, Anna Foglietta en Marco Giallini. Regie: Paolo Genovese
De film vertelt het verhaal van zeven oude vrienden die samenkomen voor een etentje. Ze besluiten ieder tekstbericht, e-mail en telefoontje dat ze ontvangen met elkaar te delen. Dit ontsluiert een hoop geheimen, wat hun onderlinge relatie aan het wankelen brengt….Klik hier voor meer info over deze film en de trailer.
Ook voor deze film is de toegang gratis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.