Charity Party levert € 1775,50 op voor KiKa

Werk voor een bevlogen en inspirerende manager m/v
20 november 2019
Nieuw bestuur voor Centrum Hofdael
Centrum Hofdael krijgt tijdelijk bestuur
29 december 2019

Samen 120 jaar

Benny Markgraaff en Gerloes van Nunen zijn dit jaar samen 120 jaar geworden. Dit hebben zij gevierd met familie, vrienden en collega’s. “Gezond 60 jaar worden is niet voor iedereen weggelegd, ook niet voor kinderen”, stelt Gerloes. “Daarom hebben wij een charity party georganiseerd voor een goed doel: KIKA, Kinderen kankervrij.”

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Het doel van KIKA is om dit percentage te verhogen naar 95%. KIKA werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens de behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. KIKA richt zich ook op het geven van voorlichting over kinderkanker. Meer over KiKa: klik hier.

“Wij zijn er trots op dat wij het bedrag van € 1.775,50 hebben kunnen doneren aan KIKA”, zegt Benny. “Daarvoor willen wij alle familie, vrienden en collega’s bedanken. Ook bedanken wij Centrum Hofdael, personeel en vrijwilligers voor de mooie locatie en alle goede zorgen, J&J Productions voor het maken van de cheque, DJWillie voor het entertainment en Peter Wijlaars voor de mooie foto’s.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.