Centrum Hofdael

Bamboekamer

Deze kleine ruimte is gelegen op de eerste verdieping en is goed bereikbaar met de trap of lift. Er zitten geen ramen in deze ruimte.

Capaciteit

De ruimte is 4.10 x 4.35 meter groot. In de ruimte is sfeervol ingericht met een houten tafel en een sfeervol kleed. Er is een verrijdbaar whiteboard aanwezig. De ruimte biedt plaats aan maximaal 6 personen (4 personen op 1,5 meter afstand).

Het is mogelijk om papier voor op het verrijdbaar flipover-bord te bestellen of beamer extra te huren. Binnen Centrum Hofdael maken we gebruik van open Wifi.

Bij de reservering van deze ruimte kunt u kiezen uit een koffie- of drankenarrangementen en diverse lekkernijen. Ook is het mogelijk om een ontbijt, lunch, diner en/of borrel te bestellen. 
De bar is altijd open voor een hapje en een drankje in ons foyercafé of op het terras.

In Centrum Hofdael is een luchtzuiveringssysteem geïnstalleerd waarbij schone lucht van buiten boven in het gebouw wordt gefilterd door een luchtbehandelingssysteem. Deze lucht wordt daarna aan de raamzijde in de lokalen naar binnen geblazen en via de verlichtingssystemen weer afgevoerd naar buiten toe. De in- en uitgaande luchtstromen zijn gescheiden. Alleen indien ramen en deuren gesloten zijn, werkt ons systeem optimaal.

De verhuurprijs van deze ruimte bedraagt € 45,- per dagdeel. Een dagdeel is van 08.00 – 12.30 u /13.00 – 17.30 u / 18.00 – 22.00 u.

Optionele kosten ruimtes:

  • Huur beamer vergaderruimte € 11,-.
  • Huur flipover met papier € 5,50.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Algemene voorwaarden: Voor de huur van onze ruimtes maken we gebruik van algemene voorwaarden. Download hier.